"Anul 2016 a fost un an de succes pentru Banca Europeana de Investitii in Romania, unde am incheiat operatiuni de peste un miliard de euro. In plus, pe langa imprumuturi, departamentul nostru de asistenta tehnica ne-a ajutat sa identificam si sa dezvoltam proiecte potrivite pentru finantare. Vom continua sa ne concentram in viitor pe investistii ce vor contribui la dezvoltarea economica, ocuparea fortei de munca si accelerarea fondurilor europene si imbunatatirea standartului de viata al cetatenilor romani", a declarat Andrew McDowell, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii

Prin cofinantarea proiectelor pe fonduri europene, BEI a acordat finantari pe termen lung in valoare totala de 760 de milioane de euro pentru proiecte prioritare in domeniul infrastructurii pe exercitiul financiar 2014-2020 al UE.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Baramee Thaweesombat/ Shutterstock