Raiffeisen Bank ofera credite fara garantii materiale pentru micii intreprinzatori

Intreprinzatorii mici si mijlocii pot contracta o linie de credit de pana la 70.000 lei, de la Raiffeisen Bank, fara a mai depune garantii materiale.

Perioada de creditare poate fi prelungita succesiv, din 12 in 12 luni. Costurile aferente liniei de credit sunt mai reduse decat in cazul altor credite acordate de banca pentru ca nu includ cheltuielile aferente inregistrarii garantiilor sau comisioanele de neutilizare. Creditele pot fi obtinute de micii intreprinzatori in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei, finantarea fiind acordata imediat dupa semnarea contractului cu banca.

"Raiffeisen Bank ramane consecventa strategiei sale de a imbunatati continuu oferta de creditare atat pentru IMM-uri, cat si pentru persoane fizice, mai ales ca pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca produsul oferit este extrem de accesibil si va raspunde asteptarilor firmelor mici si mijlocii", a declarat intr-un comunicat, Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail din cadrul Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are la ora actuala peste 125.000 de clienti intreprinderi mici si mijlocii. Soldul creditelor acordate sectorului IMM de banca a crescut cu peste 20% in primul semestru al anului 2006, fata de primele sase luni din 2005, iar soldul depozitelor a crescut cu peste 25% in aceeasi perioada. Raiffeisen Bank este o banca universala, care ofera o gama completa de produse si servicii pentru cei peste 2 milioane de clienti de retail si peste 4.700 de companii mari si medii. Banca ocupa la jumatatea anului a treia pozitie in sistemul bancar romanesc, cu active de 11,39 miliarde lei (3,19 miliarde euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri