Montan Star Leasing contracteaza un credit de 1 mil. euro de la BCR

Societatea Montan Star Leasing SA din Pitesti valua un credit in valoare de un milion de euro de la BCR, sucursala Arges.

"Creditul de un milion de euro de la BCR va fi contractat in vederea finantarii contractelor de leasing aflate in derulare", a declarat administratorul societatii Montan Star Leasing, Anghel Silviu, citat de NewsIn.

Montan Star Leasing SA a fost infiintata in anul 2003 si finanteaza, in sistem leasing, autoturisme, autoutilitare, remorci, utilaje grele, aparatura medicala, precum si valori imobiliare (constructii civile si industriale).

Montan Star Leasing SA a obtinut, in 2005, un profit net de 93.168 lei si o cifra de afaceri de 1,64 milioane lei. Societatea dispune de un capital social subscris si varsat in valoare de 400.000 lei. Montan Star Leasing SA face parte din grupul Montanstar, care mai cuprinde societatea imobiliara Montanstar Agency si exportatorul de cherestea Montanstar 93. Montanstar 93 a inregistrat, in 2005, pierderi de 334.757 lei si o cifra de afaceri de 8,94 milioane lei, iar Montanstar Agency, in acelasi an, un profit de 218.359 lei si o cifra de afaceri de 1,44 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri