Clientii Piraeus Bank Romania beneficiaza, din octombrie, de dobanzi mai mari, la depozitele in lei si nu mai platesc comisioane pentru retragerea banilor la implinirea termenului.
Noile dobanzi aplicate pentru depozitele la termen deschise de persoane fizice, vor fi de 7,75% pentru depozite cu scadenta la o luna, 7,85% pentru depozite cu scadenta la trei luni, 8% pentru cele cu scadenta la sase luni, 7,85% pentru cele cu scadenta la noua luni si, respectiv, 7,95% pentru depozite cu scadenta la 12 luni. Dobanzile sunt valabile pentru toate cele trei produse ale bancii: "Gold", "Flexibil", "Bani Siguri" si "Viitorul Tau".

Pentru aceste depozite, clientii Piraeus Bank Romania nu platesc comisioane de retragere la scadenta, au anuntat oficialii bancii.Persoanele juridice vor beneficia de dobanzi cuprinse intre 7,50% pentru depozitele la termen pentru o luna si 8,20% pentru depozitele la termen pe un an, potrivit unui comunicat al bancii. Piraeus Bank Romania a mai anuntat ca dobanzile la depozitele constituite in moneda straina vor ramane neschimbate.Piraeus Bank Romania a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata in Piraeus Bank Group la jumatatea anului 2000. Banca dispune de o retea de 30 de sucursale si avea, la jumatatea anului 2006, active de 1,19 miliarde lei (335 miliarde euro), care reprezentau 0,83% din activele bancare romanesti, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Piraeus Bank Group, infiintata in anul 1916 in Grecia, este una dintre cele mai dinamice si mai active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu operatiuni in Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Egipt, Londra si New York. La sfarsitul lunii iunie 2006, capitalul total al Piraeus Bank Group se cifra la 1,589 milioane de euro. Grupul este implicat in toate sectoarele activitatii bancare, precum retail banking,intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri