Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a propus, saptamana trecuta, retrogradarea actiunilor producatorului de ingrasaminte chimice Chimopar la categoria a treia a BVB, a informat un comunicat al companiei.
Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti a avizat trasferul actiunilor companiei Chimopar de la cateforia a doua la categoria a treia, a Titlurilor de Capital. Decizia este motivata de faptul ca societatea nu a inregistrat profit in ultimul an.

Compania Chimopar a afisat o pierdere de 2,4 milioane lei, in primele sase luni ale anului 2006 si o cifra de afaceri de 13,73 milioane lei. La sfarsitul primului semestru al anului 2005, compania inregistra un profit de 234.950 lei. La finalul primului semestru cifra de afaceri a companiei a fost de 13,73 milioane lei, cu 20,8% sub rezultatul de la 16,84 milioane lei realizat in aceeasi perioada a anului trecut. Compania a incheiat anul 2005 cu o pierdere de 1,09 milioane lei si o cifra de afaceri de 34,07 milioane lei, conform NewsIn.

Actionarii producatorului de ingrasaminte chimice Chimopar au aprobat,in luna iulie, majorarea capitalului companiei cu 3,5 milioane lei, de la 16,8 milioane lei pana la 20,46 milioane lei, prin emiterea unui numar de 1,43 milioane de actiuni noi. Actiunile Chimopar se tranzactionaza la BVB din data de 23 ianuarie 1998, la categoria a doua a bursei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri