Grupul Imofinance din Cluj a contractat credite in valoare de 12,5 milioane euro de la BCR si Volksbank, pentru dezvoltarea de noi proiecte imobiliare in Sibiu, Bucuresti si Cluj, a anuntat un comunicat al Imofinance.
Aceste credite au fost contractate in scopul finantarii de proiecte noi de dezvoltare imobiliara in Sibiu, Bucuresti si Cluj, cat si pentru acordarea de credite suplimentare pentru pachetele formate din: apartamente, credite ipotecare, polita de asigurare, evaluare si asistenta notariala, destinate vanzarilor de locuinte noi si reconditionarii celor vechi, mai precizeaza comunicatul Imofinance.

"Recentele contracte de imprumut, semnate cu Banca Comerciala Romana si Volksbank de Imoinvest SA, (dezvoltatorul imobiliar al grupului Imofinance) si Imocredit SA (sustinatorul finantarilor in regim ipotecar), asigura un supliment de resurse de 12,5 milioane euro peste capitalurile proprii ale actionarilor grupului, cifrate acum la peste 11,5 milioane euro, si imprumuturile anterior contractate, cu alte trei banci, in suma de cinci milioane euro", se afirma in comunicatul Imofinance, preluat de NewsIn.

Activele totale ale grupului Imofinance Cluj au crescut de la 3,28 milioane euro in anul 2003 la 29,7 milioane euro la 30 septembrie 2006, iar recentele credite contractate ar putea ridica nivelul activelor companiei pana la 40 milioane euro, potrivit estimarilor oficialilor companiei.

Grupul Imofinance a fost infiintat in august 2003 si dispune, in prezent, de un capital social de 13 milioane euro. Aria de activitate a grupului se concentreaza in zona pietei imobiliare si a serviciilor financiare conexe acesteia. Unul dintre fondatorii grupului Imofinance este omul de afaceri clujean Sorin Ghite, presedinte al Consiliului de Administratie al Astral in momentul vanzarii catre UPC si actionar al Bancii Transilvania, cu o participatie de aproape 1%. Alt fondator al grupului Imofinance este fostul presedinte al Bancii Transilvania, Iosif Pop.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri