CertAsig, condusa de britanicul James Grindley (foto), este o companie romaneasca de asigurari, al carei actionar majoritar este Royalton Capital Investors II, un fond privat de investitii cu sediul in Luxemburg, ai carui principali investitori includ Alpha Associates, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Fondul European de Investitii (FEI).

Compania a subscris prime brute in valoare de peste 14 milioane de euro in 2016, iar pentru acest an tinteste un nivel de 17 milioane de euro, cumulat pe pietele din Romania, Bulgaria si Turcia, unde este prezenta. Ca structura a portofoliului, segmentul de asigurari maritime constituie aproximativ 25-30%, asigurarile de garantii o pondere de peste 40%, iar politele property si de raspunderi pana la 30%. In primul trimestru din acest an, CertAsig a inregistrat un avans de 6% al primelor brute subscrise, fata de aceeasi perioada din 2016.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont