Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a propus, saptamana trecuta, retrogradarea actiunilor companiei Rolast la categoria a treia a BVB, a informat un comunicat transmis companiei
In sedinta de miercuri, 18 octombrie, Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti a avizat trasferul actiunilor Rolast de la cateforia a doua la categoria a treia, a Titlurilor de Capital. Compania are la dispozitie 14 zile pentru a transmistei Bursei de Valori Bucuresti pozitia fata de aceasta propunere, se mentioneaza in comunicatul citat de NewsIn.

Compania Rolast din Pitesti are ca obiect de activitate cercetarea si proiectarea articolelor tehnice si industriale din caucuic si vanzarea acestora. Actiunile companiei sunt tranzactionate la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti din data de 5 iulie 2000. in perioada februarie 1997- iunie 2000 titlurile companiei erau tranzactioante pe piata Rasdaq.

Compania Rolast are un capital social de 30,8 milioane de lei noi. in strucutra actuala a actionariatului Naniero Investments Limited detine 50,59%, iar Romanian Investments Fund detine 14,62% din capitalul social al companiei. Mir Asset Management SRl controleaza 13,5% din capitalul companiei, iar Citibank Romania 6,10%. Compania Rolast din Pitesti a afisat o cifra de afaceri de 26,69 milioane lei si o pierdere de peste patru milioane lei in primele sase luni ale acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri