Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a propus, saptamana trecuta, retrogradarea actiunilor companiei Rolast la categoria a treia a BVB, a informat un comunicat transmis companiei

In sedinta de miercuri, 18 octombrie, Comisia de Admitere la Tranactionare a Bursei de Valori Bucuresti a avizat trasferul actiunilor Rolast de la cateforia a doua la categoria a treia, a Titlurilor de Capital. Compania are la dispozitie 14 zile pentru a transmistei Bursei de Valori Bucuresti pozitia fata de aceasta propunere, se mentioneaza in comunicatul citat de NewsIn.

Compania Rolast din Pitesti are ca obiect de activitate cercetarea si proiectarea articolelor tehnice si industriale din caucuic si vanzarea acestora. Actiunile companiei sunt tranzactionate la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti din data de 5 iulie 2000. in perioada februarie 1997- iunie 2000 titlurile companiei erau tranzactioante pe piata Rasdaq.

Compania Rolast are un capital social de 30,8 milioane de lei noi. in strucutra actuala a actionariatului Naniero Investments Limited detine 50,59%, iar Romanian Investments Fund detine 14,62% din capitalul social al companiei. Mir Asset Management SRl controleaza 13,5% din capitalul companiei, iar Citibank Romania 6,10%. Compania Rolast din Pitesti a afisat o cifra de afaceri de 26,69 milioane lei si o pierdere de peste patru milioane lei in primele sase luni ale acestui an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Auchan, unda verde pentru preluarea a 12 galerii comerciale