Intreprinderile mici si mijlocii din Romania pot obtine finantari de pana la 10.000 de euro, pentru proiecte de consultanta, in cadrul unei initiative administrate de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).
Pentru a fi eligibile in cadrul programului BAS, companiile trebuie sa fie private si sa aiba capital majoritar romanesc. O conditie suplimentara este aceea ca IMM-urile eligibile sa fie active de cel putin doi ani si sa demonstreze ca au dorinta si capacitatea de a implementa recomandarile rezultate din proiectul de consultanta. Nu sunt eligibile companiile din sectoarele bancar, militar, jocuri de noroc sau tutun.

Proiectele finantate acopera o gama larga de domenii, de la implementarea sistemelor de management al calitatii, studii si cercetari de marketing, pana la consultanta tehnica, se arata in comunicat. Proiectele BAS dureaza, in medie, patru luni si, potrivit autorilor, au un impact economic imediat asupra activitatii firmei, informeaza NewsIn.

Programul BAS a demarat in 1995, in tarile baltice, si a subventionat pana acum peste 5.200 de proiecte, in 21 de tari, printr-o finantare totala de peste 57 milioane euro, de la diversi donatori institutionali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri