Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, joi, al doilea birou regional "EU Office BCR", dupa ce saptamana trecuta l-a inaugurat pe primul la Piatra Neamt, pentru a oferi servicii de consultanta si produse de finantare sau cofinantare a proiectelor derulate cu fonduri europene, informeaza un comunicat al institutiei bancare.

"EU Office BCR, concept implementat in cadrul BCR, asigura o informare complexa si completa clientilor bancii cu privire la implicatiile aderarii Romaniei la structurile europene si va oferi atat servicii de consultanta, cat si o gama larga de produse destinate finantarii sau cofinantarii proiectelor de investitii, in vederea cresterii gradului de accesibilitate al partenerilor bancii la fondurile europene", a declarat vicepresedinte executiv al BCR, Dan Bunea.

"EU Office BCR" poate reprezenta o sursa de informare pentru firmele mici si mijlocii si pentru autoritatile publice locale sau centrale interesate in derularea fondurilor structurale, considera reprezentantii bancii. "Toate aceste actiuni vor avea ca efect transformarea provocarilor generate de procesul de integrare in Uniunea Europeana in oportunitati de afaceri, reconfirmand statutul BCR de partener strategic al clientilor sai, puternic implicat in dezvoltarea acestora", a adaugat vicepresedintele BCR.

Cu ocazia deschiderii noului birou, BCR a organizat si o conferinta regionala cu tema "BCR Partenerul dumneavoastra pentru proiecte europene de succes", la care au participat reprezentanti ai BCR, Erste Bank si din partea autoritatilor locale, dar si oameni de afaceri din cele sase judete ale Regiunii de Dezvoltare Centru: Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita si Mures, potrivit comunicatului bancii.

Romania este impartita in opt regiuni de dezvoltare, in care functioneaza cate o Agentie pentru Dezvoltare Regionala (ADR) - care asigura realizarea programelor de dezvoltare regionala si a planurilor de gestionare a fondurilor. Regiunile nu sunt insa unitati administrativ-teritoriale si nu au personalitate juridica.

Acestea sunt: Regiunea 1 Nord-Est (cu sediul ADR la Piatra Neamt), Regiunea 2 Sud-Est (Braila), Regiunea 3 Sud Muntenia (Calarasi), Regiunea 4 Sud-Vest Oltenia (Craiova), Regiunea 5 Vest (Timisoara), Regiunea 6 Nord-Vest (Cluj-Napoca), Regiunea 7 Centru (Alba Iulia) si Regiunea 8 Bucuresti-Ilfov (Bucuresti).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri