Grupul financiar olandez NN a recrutat-o pe poloneza Anna Grzelonska pentru functia de director general al NN Asigurari de Viata, incepand cu data de 1 iulie 2017, in locul lui Marius Popescu, numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia din 1 aprilie 2017.

Mandatul polonezei va incepe din data de 1 iulie 2017, dupa primirea avizului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF). Anna Grzelonska este in prezent director de operatiuni al Nationale Nederlanden Polonia, pozitie pe care o ocupa din 2014. Grzelonska lucreaza in cadrul NN din 2008, prima functie fiind de director de comunicare si marketing, conform News.ro.

NN este prezenta pe piata din Romania de 20 de ani si are peste 2,2 milioane de clienti, pentru produse de asigurari de viata si sanatate (prin divizia NN Asigurari de Viata) si pensii obligatorii si facultative (printr-o divizie separata, NN Pensii). Activele financiare administrate de NN Asigurari de Viata au ajuns la 3,26 miliarde lei la finalul anului 2016, in crestere cu 7,7% fata de anul anterior.

Compania a inregistrat in 2016 prime brute subscrise de 661,7 milioane de lei, in crestere cu 5,2% fata de anul precedent.

Citeste si:
Ziua a doua din Retail Arena: livrari, automatizari si omnicanal
Ziua a doua de Retail Arena:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
NN: Avem 13 MLD lei pentru investitii in dezvoltarea infrastructurii