Valoarea unui Bitcoin a depasit astazi, 06 iunie, pragul de 2.900 de dolari, stabilind un nou record, conform datelor furnizate de catre site-ul CoinDesk.com. Asadar, valoarea maxima cu care acesta a fost tranzactionat a crescut pana la 2.967.86 de dolari, depasind valoarea maxima anterioara de 2.791,69 dolari stabilita pe data de 25 mai.

sursa foto: coindesk.com

In urma cu mai putin de o luna, mai exact pe 19 mai, acesta depasea pentru prima oara pragul de 1.900 de dolari pe unitate. In ceea ce priveste cresterea monedei virtuale, s-au emis mai multe scenarii, unul dintre cele mai ambitioase fiind al unui economist din cadrul Saxo Bank care, conform unui calcul realizat de acesta, a ajuns la ideea ca valoarea unui Bitcoin ar putea depasi 100.000 de dolari peste 10 ani. Lasand la o parte scenariile, sa facem un calcul prin care sa vedem cati bani ati fi castigat daca in urma cu 6 ani ati fi investit 10 dolari in aceasta moneda.

sursa foto: coindesk.com

Citeste si:
Sameday inaugureaza un nou centru logistic
Sameday inaugureaza un nou...

Asadar, conform graficului de mai sus, pe data de 11 aprilie 2011 un bitcoin valora 1$. Daca ati fi investit 10 dolari, cumparand 10 monede, astazi, acestea ar fi valorat 29,967 de mii de dolari, realizand astfel un profit de 29,957 de mii de dolari.

Sursa foto: By El Nariz

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Hackathon Colliers: cum poti participa si care este premiul