Intercapital Invest, societate de intermediere pe piata de capital, a inregistrat pe primele noua luni ale anului 2006 tranzactii cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti in valoare de 307,0 milioane de lei (110 milioane de dolari). Valoarea este de doua ori mai mare decat cea inregistrata pe primele noua luni ale anului precedent (150,1 milioane de lei), si cu 17% mai mare decat valoarea tranzactiilor cu actiuni inregistrata de companie pe intreg anul 2005.

Valoarea tranzactiilor cu instrumente derivate tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu pe primele noua luni ale anului curent a fost de 265,2 milioane lei (95 milioane dolari). Numarul clientilor firmei a atins 2.219 la sfarsitul lunii septembrie, in crestere cu 54,3% fata de numarul de clienti inregistrati la sfarsitul anului precedent (1.438).

Veniturile Intercapital Invest pe primele noua luni ale anului 2006 s-au ridicat la 3,14 milioane lei, reprezentand o crestere cu 79,4% fata de veniturile totale inregistrate pe primele noua luni ale anului precedent, si o valoare cu 5,0% mai mare decat veniturile inregistrate pe intreg anul 2005.

Printre proiectele derulate de companie in ultimele trei luni se numara intermedierea ofertei publice de vanzare a obligatiunilor emise de Banca Mondiala in Romania in valoare de 525 milioane lei prima emisiune a unei institutii financiare internationale si cea mai mare emisiune de obligatiuni din tara noastra ; lansarea MarketMaker, concurs bursier cu premii disponibil pe internet la adresa www.marketmaker.ro; lansarea versiunii in limba engleza a sistemului de tranzactionare online al companiei ktrade.ro.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cine sunt aEURsvedeteleaEURt marilor tranzactii din FMCG-ul romanesc