Broker Cluj a afisat, marti, un profit dupa impozitare de 11,41 milioane lei (3,24 milioane euro) in primele noua luni ale anului, cu 15% mai mare decat profitul net obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit rezultatelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri a casei de brokeraj in primele noua luni ale anului a fost de 9,27 milioane lei (2,6 milioane euro), cu 48% mai mare decat suma 6,23 milioane lei , rulata in aceesi perioada a anului trecut.

in trimestrul al treilea, casa de brokeraj a obtinut un profit net de 5,57 milioane lei, (1,58 milioane lei) de doua ori mai mare decat profitul net de 2,06 milioane lei obtinut in aceeasi perioada a anului trecut.

Cifra de afaceri din trimestrul al treilea a fost 3,17 milioane lei, de doua ori mai mare decat cifra de afaceri de 1,15 milioane realizata in intervalul similar din 2005.

Broker SA a fost infiintata ca societate pe actiuni in data de 26 octombrie 1994. Capitalul initial al Broker SA a fost de 58.500.000 lei. in urma majorarii, capitalul social este de 54,610 milioane lei divizat in 109,221 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,5 lei.

Broker este este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, al Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare, actionar la Societatea Nationala de Compensare, Decontare si Depozitare pentru Valori Mobiliare, Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, Casa Romana de Compensare.

La finalul anului trecut, profitul Broker SA a fost de 12,95 milioane de lei noi.

Actionarii Broker Cluj au aprobat decizia conducerii firmei de a emite obligatiuni convertibile in actiuni, in valoare maxima de 25 milioane lei (7,12 milioane euro), a informat, saptamana trecuta casa de brokeraj.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Povestea Meli Melo si cum a ajuns la un business de 20 mil. de euro
Setari Cookie-uri