Bursa din Sibiu se va lista in Europa dupa ce va avea un capital de doua milioane euro

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri din Sibiu (BMFMS) se va lista pe o bursa puternica europeana dupa ce va ajunge la un capital social e doua milioane de euro, a declarat Teodor Ancuta, presedintele BMFMS la The Money Channel.

"In acest moment avem 750.000 de euro capital social, dar la adunarea generala a actionarilor din luna aprilie vom promune majorarea capitalului pana la 1,5 milioane de lei. Dupa acesta vom face o oferta publica cu prima de emisiune, prima pe care o vom incorpora in capitalul social", a explicat Ancuta.

La mijlocul lunii octombrie, actionarii Bursei Monetar Financiare si de Marfuri din Sibiu (BMFMS) au aprobat dublarea capitalului social, de la 1.712.000 lei la 3.424.000 lei.

In cadrul adunarii generale a actionarilor care a avut loc la data de 16 octombrie, actionarii BMFMS au aprobat programul de dezvoltare al Bursei Sibiene, prin inceperea demersurilor necesare pentru tranzactionarea de actiuni.

"In acest moment lucram la dezvoltarea unor indicii regionali, in special pentru Moldova, pentru ca este mult mai convenabil pentru investitor sa aiba o imagine de ansamblu a unei regiuni, iar indicii sunt cele mai cautate instrumente pe orice piata", a mai spus Ancuta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Mall-urile invadeaza Romania: Sibiul devine punctul fierbinte al tarii
Setari Cookie-uri