International Leasing ľ IFN SA a anuntat lansarea serviciului de leasing mobil prin care clientii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la sediul firmei de leasing.

Compania a precizat ca un consultant International Leasing se va deplasa la sediul clientului dupa completarea unor formulare online pe pagina web a companiei. Doritorului i se va pune la dispozitie intreg setul de formulare necesare intocmirii dosarului de leasing si asistenta specializata. In cazul aprobarii dosarului de leasing, contractul de leasing se semneaza tot la sediul clientului.

'Conceptul de leasing mobil reprezinta o noutate pe piata de leasing din Romania si are drept scop facilitarea accesului la finantarile in sistem leasing. Au fost facute toate demersurile necesare in vederea inregistrarii conceptului la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pentru ca ne intelegem clientii am hotarat ca noi sa fim cei care se deplaseaza la biroul lor. Va pot spune ca initiativa noastra fost primita cu entuziasm de clientii International Leasing' a declarat Toni TATARU, CEO International Leasing ľ IFN SA.

In prima jumatate a acestui an, compania a incheiat mai mult de 500 de contracte, in crestere cu 20 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut. Portofoliul companiei este compus din leasing auto - 87 la suta, leasing echipamente - opt la suta si leasing imobiliar - cinci la suta.