Alpha Bank Romania a transformat creditul pentru nevoi personale Alpha 4All intr-un pachet de creditare, care include un card Visa gratuit, o asigurare de viata fara costuri suplimentare si posibilitatea de a plati ratele creditului prin internet.
Cardul oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, AlphaCard Visa Credit, are utilizare internationala, iar clientii beneficiaza de un disponibil de pana la 5000 de euro (echivalent lei). "Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi, oriunde in lume si pe Internet sau pentru retragere de numerar", se mentioneaza in comunicat.

Alpha 4All are mai multe variante de creditare si suma maxima ce poate fi imprumutata este de 100.000 de euro sau echivalent in dolari sau lei. Rata lunara a creditului este egala pe toata perioada imprumutului, iar perioada de rambursare a creditului este cuprinsa intre sase luni si 20 de ani, in functie de optiunea clientului si valoarea sumei imprumutate, potrivit reprezentantilor bancii. Pachetul Alpha 4All ofera facilitati suplimentare fata de creditul de nevoi personale existent anterior, in sensul sporirii confortului clientilor, se arata in documentul citat.

"Pachetul de creditare contine si un AlphaCard Visa Credit oferit cadou, ce reprezinta o rezerva permanenta de bani la indemana clientului, asigurare de viata fara costuri suplimentare si acces la Alpha Click, serviciul de Internet Banking, fara abonament si fara taxa de conectare", precizeaza vicepresedintele executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Bogdan Oprescu, citat de NewsIn.

Pentru sume imprumutate mai mici de 10.000 euro sau echivalent in lei, garantiile cerute de banca sunt cesionarea venitului, un girant co-debitor sau gajul pe autoturism. "Pentru Alpha 4All se percepe un singur comision la acordare si nici unul anual, iar clientii pot opta fie pentru plata acestuia in momentul acordarii creditului, fie pentru includerea sa in ratele lunare", se mai arata in comunicatul Alpha Bank. Veniturile luate in calcul de banca pentru verificarea capacitatii de rambursare a creditelor sunt cele provenite din salarii, pensii, chirii, dar si din profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende sau diurne, sustin reprezentantii bancii.

Alpha Bank Romania avea, la jumatate anului, active de 6,08 miliarde lei (1,7 miliarde euro), in crestere cu 24,4% fata de sfarsitul anului trecut, fiind pe locul al saptelea pe piata romaneasca. Banca detinea o cota de piata de 4,22% la 30 iunie 2006, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri