Banca Comerciala Romana (BCR) micsoreaza dobanda la creditele de nevoi personale in lei Divers Extra BCR pana la 11,4% pe an, cu ocazia campaniei promotionale desfasurate intre 01 noiembrie 2006 si 30 ianuarie 2007.
Reducerile de dobanda pentru aceste credite pot fi de pana la 2,1 puncte procentuale din dobanda obisnuita. Pentru creditele contractate pe cel mult un an, dobanda va fi de 11,4% pe an in perioada desfasurarii campaniei promotionale, iar pentru creditele contractate pe cel putin un dobanda este de 11,9% pe an in aceeasi perioada. Dobanda anuala efectiva pentru un credit de 35.000 lei, contractat pe perioada maxima de 120 luni, este de 17,64% pe an.

Dobanda este calculata in functie de dobanda de referinta a BCR la care se adauga o marja fixa. Dobanda este revizuibila semestrial, la 31 martie si 30 septembrie. Suma maxima ce poate fi imprumutata prin creditul Divers Extra BCR este de 10.000 euro (echivalent in lei) pe o perioada de pana la zece ani, a anuntat banca intr-un comunicat.

BCR mai acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi inscris in aceasta campanie promotionala, clientul trebuie sa fie persoana fizica rezidenta, cererea de credit trebuie sa fie aprobata de catre BCR in perioada de derulare a campaniei promotionale si sa aiba acordul scris al solicitantului de credit de a participa la aceasta campanie promotionala, iar valoarea creditului aprobat trebuie sa fie de cel putin 10.000 lei.

Asa cum i-am obisnuit pe clientii nostri, BCR are o oferta speciala in perioada sarbatorilor. BCR dovedeste, inca o data, ca lucreaza in sprijinul clientilor, astfel incat acestia sa isi poata indeplini dorintele impreuna cu noi, a spus directorul executiv al directiei credite retail persoane fizice si mici intreprinzatori din cadrul BCR, Dorin Cojocaru. BCR, membra a grupului Erste Bank, este cea mai importanta banca din Romania prin activele gestionate de peste 11 miliarde de euro. Banca are, in prezent, 456 sucursale si agentii in intreaga tara, care sunt raspandite in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor servicii de internet banking si e-commerce, emite 21 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 1.200 bancomate (ATM) si aproape 9.000 de puncte de vanzare la comercianti (POS). BCR este cel mai important grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri