Bonus Card este folosit, in principal, de catre clientii Garanti Bank pentru a cumpara produse electrocasnice (16% din totalul tranzactiilor), articole vestimentare (9% din totalul tranzactiilor) , precum si produse farmeceutice (5% din totalul tranzactiilor). In ceea ce priveste preferinta pentru tranzactii online, 22% din totalul achizitiilor prin intermediul Bonus Card au fost facute online in 2016.

Clientii pot acumula pana la 10% bonus de fiecare data cand efectueaza o tranzactie prin intermediul cardului, pe teritoriul Romaniei sau in afara acesteia. Bonusul reprezinta sume pe care acestia le pot folosi mai apoi in magazinele partenere, intr-o retea de peste 6.000 de comercianti. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda. Anul trecut, Garanti Bank a acordat, in total, aproximativ 1 milion de lei sub forma de bonus, conform infromatiilor precizate in comunicatul de presa.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: A. and I. Kruk / shutterstock.com