BCR Asigurari a inregistrat, la 30 septembrie 2006, prime brute subscrise in valoare de peste 100 milioane de dolari (297 mil RON), potrivit rezultatelor raportate astazi. Activitatea desfasurata pana in prezent dovedeste pragmatismul obiectivelor fixate prin strategia de afaceri gandita de actionarii BCR ASIGURARI la infiintarea companiei.

Subscrierea primelor 100 milioane de dolari marcheaza trimestrul al III-lea, de activitate profitabila pentru BCR ASIGURARI. Acest fapt impreuna cu preocuparea activa spre eficientizarea activitatii de subscriere si identificarea solutiilor cat mai complete pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, confirma sloganul BCR ASIGURARI Aproape de tine, a declarat Mihail Tecau, Presedintele BCR Asigurari.

BCR Asigurari are in prezent o retea de distributie formata din 167 de sucursale distribuite pe intreg teritoriul tarii si cu planuri de dezvoltare in beneficiul clientilor, atat persoane juridice, cat si persoane fizice, BCR Asigurari se bucura de un real succes in piata asigurarilor generale. BCR ASIGURARI se situeaza in prezent pe locul 5 in clasamentul asiguratorilor, din punct de vedere al asigurarilor generale.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Piata serviciilor medicale private, nivel record in 2018