In rezultatul obtinut de Groupama Asigurari in prima jumatate a anului, asigurarile non-viata au avut o contributie de 445 milioane de lei, in crestere cu 5,3% fata de anul trecut. Rezultatul tehnic net dupa comisionare s-a imbunatatit, potrivit companiei, fiind sustinut in mare masura de imbunatatirea rezultatelor pe segmentele sanatate, accidente si property (inclusiv agro).

"Valoarea primelor brute subscrise in categoria sanatate si accidente a inregistrat o crestere semnificativa, de 87%, in contextul potentialului ridicat al acestui segment de piata, precum si datorita eforturilor sustinute de dezvoltare a acestei linii de business. Zona de property (inclusiv agro) a avut o evolutie semnificativa fata de aceeasi perioada a anului trecut, marcand o crestere de peste 8%, pana la 100 milioane de lei", se arata in comunicatul Groupama.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: EvrenKalinbacak / Shutterstock