Clientii UniCredit Bank care se incadreaza la serviciul GeniusCont, dispun, de luni pana vineri, intre orele 13:15 si 14:15, de posibilitatea de a realiza, prin intermediul canalelor digitale, o operatiune de schimb valutar, in suma maxima de 1.000 de euro per tranzactie, la cursul BNR stabilit in ziua respectiva. In plus, pentru plata a minim 3 facturi de utilitati pe luna prin Online Banking, Mobile Banking sau Debit Direct, utilizatorii primesc 3 lei inapoi, conform informatiilor prezentate de catre oficialii bancii.

GeniusCont este structurat pe mai multe categorii, in functie de varsta si venituri. Insa in toate cazurile, comisionul este zero pentru administrarea lunara a contului curent, incasari in cont, utilizarea Mobile Banking si Online Banking, retragerea de numerar de la orice ATM din tara si pentru platile electronice in lei realizate catre orice banca din tara. Insa, persoanele de peste 24 de ani sunt obligate sa aiba venituri recurente de minim 700 de lei lunar, pentru a avea acces la acest produs.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont