Reactia brokerilor vine in contextul in care, la Adunarea Generala a Actionarilor BVB de saptamana trecuta (unde fondurile de pensii detin participatii importante), desi un grup de actionari, din care a facut parte si Asociatia Brokerilor, a propus modificarea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2017 al societatii, prin eliminarea costurilor pentru stock option plan si bonusuri anuale, cu valoare de 1,5 milioane lei, propunerea a fost respinsa. In buget este alocata pentru programul de rascumparare a actiunilor B.V.B. in scopul implementarii stock options plan si suma de 4 milioane lei.

"APAPR respinge categoric acuzatiile nefondate exprimate in comunicatul publicat ieri de Asociatia Brokerilor si dezavueaza modul in care reprezentantii acestei asociatii au ales sa paraziteze subiectul fondurilor de pensii private ca mijloc pentru a-si promova agenda proprie in conflictul pe care acestia il au cu Bursa de Valori de la Bucuresti.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: pathdoc / Shutterstock