Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca rata dobanzii de referinta pe luna noiembrie este de 8,75% pe an, nivel care a ramas constant timp patru luni consecutiv.

"Pentru luna noiembrie 2006, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 8,75% pe an", se arata in comunicatul bancii centrale, citat de NewsIn.

Dobanda de referinta anuntata de BNR este o dobanda calculata sub forma de medie ponderata intre dobanzile de interventie practicate de banca centrala in luna precedenta.

Consiliul de Administratie al BNR de la sfarsitul lunii iunie, a stabilit nivelul dobanzii de politica monetara la 8,75% pe an, in crestere cu un sfert de punct procentual fata de cea practicata pana atunci.

Urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie a BNR va avea loc pe 10 noiembrie, cand se va stabili si dobanda de politica monetara pe care o va practica banca centrala in luna noiembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri