Didi Taihutt, in varsta de 39 de ani, s-a mutat cu familia sa intr-o zona de camping din afara orasului olandez Venlo, dupa ce si-a vandut casa si mai multe bunuri printre care masina, motocicleta si jucariile copiilor si a cumparat de toti banii Bitcoin.

Ideea I-a venit dupa ce s-a intors dintr-o calatorie de 9 luni prin Asia si Australia, pe parcursul careia s-a intalnit cu diversi traderi care l-au inspirat sa se implice in tranzactiile cu monede digitale. Tot unui trader a decis sa ii vanda si casa, care i-a oferit 85 de bitcoin pe ea, echivalentul a 300.000 de euro.

Didi Taihutt nu este un novice in aceasta industrie, in trecut lansand un business care se ocupa cu minarea de Bitcoin, insa, a decis sa vanda toate monedele obtinute in 2013 cand pretul crescuse la cateva sute de dolari. Ulterior, a mai investit si in alte monede al caror salt valoric insemnat a contribuit la decizia acestuia de a-si investii toti bani in industria monedelor digitale.

Astazi, 12 octombrie, Bitcoin a atins un nou maxim istoric, valoarea unei monede ajungand in jurul orei 11 la 5.226 de dolari, conform CoinDesk. Aceasta crestere vine dupa un inceput de toamna plin de “turbulente” pe piata criptomonedelor, dupa ce China a luat o serie de masuri care au afectat serios valoarea monedelor digitale, Bitcoin coborand sub 4.000 de dolari.

Sursa foto: By taa22 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri