ING Bank va contribui la modernizarea serviciilor de colectare de plati ale grupului E.ON din Romania - E.ON Gaz Romania si E.ON Moldova, a anuntat banca intr-un comunicat.
Parteneriatul dintre banca si cele doua companii membre ale grupului E.ON a fost incheiat pentru o perioada de doi ani si va permite clientilor E.ON sa faca plati cu numerar - la ghiseele ING, electronic - prin reteaua de ING Offices si prin internet - prin serviciului HomeBank. De asemenea, specialistii ING, in colaborare cu cei de la E.ON, vor implementa sisteme de raportare a platilor, de incasare a facturilor si de transfer al incasarilor.

Parteneriatul incheiat cu cele doua companii ale Grupului E.ON in Romania este de mare importanta pentru noi. Este o excelenta oportunitate de a ne demonstra capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii moderne si competitive, a spus directorul general al ING Bank Romania, Misu Negritoiu. Directorul general adjunct al E.ON Gaz Romania, Michael Kamsteeg, a adaugat ca implementarea acestui nou serviciu de plati constituie un pas inainte in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii serviciilor catre clienti, ceea ce reprezinta unul dintre principalele obiective ale E.ON Gaz Romania, subliniind totodata relatia noastra excelenta cu ING. Vor urma si alti pasi in ceea ce priveste efectuarea platilor.

Strategia pe termen scurt si mediu a E.ON Moldova este aceea de a spori flexibilitatea si eficienta relatiilor cu clientii oferind servicii de o calitate deosebita. Toate proiectele E.ON Moldova sunt gandite pentru a oferi sprijin clientilor nostri si in acelasi timp pentru a ne ajuta sa eficientizam la maximum relatiile cu consumatorii. Suntem gata sa le oferim clientilor servicii noi de incasare a facturilor, gratie carora vor reusi sa faca economii serioase de timp, a spus si directorul general al E.ON Moldova, Gunther Schubert.

Clientii ING Bank vor avea posibilitatea sa isi plateasca facturile la utilitati prin intermediul MyPayments. ING va crea un ecran personalizat pentru platile efectuate la Multimat (terminalul la care clientii pot efectua diverse operatiuni bancare) catre E.ON Gaz Romania SA si E.ON Moldova SA, ce se alatura listei de furnizorii de servicii care au contract cu ING Bank pentru colectarea incasarilor. Ecranul va afisa un camp pentru detalii, personalizat pentru cei doi furnizori, in functie de informatiile prezente pe factura si cerintele specifice ale celor doua companii, se mai arata in comunicat.

Grupul E.ON este prezent la noi in tara prin E.ON Gaz Romania (fosta companie Distrigaz Nord) si E.ON Moldova (fosta companie Electrica Moldova). E.ON Gaz Romania este un jucator important pe piata de distributie si furnizare a gazelor naturale, avand un numar de circa 1,3 milioane de clienti (individuali si corporatii) in partea de nord a tarii, in Transilvania, Banat, Maramures si nordul Moldovei.

E.ON Moldova este prezenta cu canale de distributie a energiei electrice in nordul Moldovei, avand un numar de 1,3 milioane de clienti individuali si corporativi din zona nord-estica a tarii. ING Bank si-a dezvoltat operatiunile prin diversificarea portofoliului de produse si al celui de clienti, prin lansarea de noi divizii de servicii (asigurari de viata, brokeraj, leasing) si prin extinderea teritoriala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri