Guvernul amana, din nou, adoptarea masurilor fiscale anuntate, de adata aceasta fara explicatii si fara o data ulterioara certa. Vineri, Executivul a anuntat o sedinta de Guvern exceptoionala luni, 6 noiembrie, pentru aprobarea Ordonantei de modificare a Codului Fiscal insa astazi premierul a declarat ca exista posibilitatea ca aceasta sa nu fie adoptata nici in sedinta de miercuri.

Asadar, sedinta de Guvern anuntata pentru luni dispare pur si simplu din programul Executivului.

Totodata, premierul Mihai Tudose, intrebat fiind daca transferul contributiilor de la angajator la angajat va fi dezbatut in sedinta de miercuri a Executivului, a spus: "Exista posibilitatea sa nu fie miercuri".

Proiectul de modificare a Codului Fiscal, care contine transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, introducerea unei taxe de “solidaritate” de 2,25% (redenumita “contributie asiguratorie pentru munca”) in sarcina angajatorului, reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% si impozitarea cu 1% pe cifra de afaceri a tuturor companiilor cu afaceri sub un milion de euro, a starnit nemultumirea tuturor partilor implicate.

Citeste si:
Guvernul a mai descoperit o hiba in legislatia fiscala!
Persoanele care au depus...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Firmele locale trec Dunarea in cautarea unui mediu de business stabil