Febra reducerilor de Black Friday s-a vazut si in cifrele inregistrate de Banca Transilvania, care a acumulat in weekend-ul 17-19 noiembrie o crestere de zeci de procente in randul anumitor tipuri de tranzactii, conform unui comunicat de presa emis de catre banca

In weekend-ul de Black Friday din acest an, clientii Banca Transilvania au facut aproximativ 1 milion de plati cu cardul, tranzactiile in rate pe cardurile de cumparaturi BT fiind mai mari cu 88%, iar cele la comercianti cu 54%.

Banca a oferit, in cadrul campaniei de reduceri din acest an, o dobanda de 7,5% in cazul creditului de nevoi personale cu asigurare pentru cei care au venituri in conturile BT, mai mica cu 2 procente decat oferta initiala. De asemenea, cardul de cumparaturi STAR Forte a avut 90 de puncte STAR bonus + 10 puncte la prima cumparatura.

Reduceri au fost si in cazul cardului de calatorii BT Flying Blue, care a avut comision zero la emitere + bonus de 10.000 Mile pentru cardul Clasic si 15.000 Mile pentru cardul Premium la prima cumparatura.

Banca Transilvania a raportat pentru primele 9 luni din acest an un profit net de 780 milioane lei, in crestere cu 19% fata de perioada similara din 2016, in contextul cresterii importante a creditarii si a unor expuneri neperformante in scadere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri