Volt Finance, in parteneriat cu Libra Internet Bank si MasterCard, a lansat o aplicatie de transfer in sistem Peer-2-Peer, denumita Volt, care le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania, direct de pe smartphone, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Pentru a putea folosi aplicatia Volt, utilizatorii se vor conecta cu platforma Facebook sau cu numarul de telefon, e-mail si un card bancar. Tranzactiile sunt procesate de catre Romcard, cel mai important procesator de carduri din Romania, in conformitate cu standardele de securitate ale Mastercard si ale celorlalti emitenti importanti de carduri.

Pentru cardurile Mastercard, transferurile au loc, in majoritatea cazurilor, instant. La baza sta tehnologia de ultima ora MoneySend, care le permite utilizatorilor sa transfere bani intr-un mod sigur si eficient catre orice card Mastercard sau Maestro emis in Romania, direct din aplicatia VOLT. MoneySend garanteaza primirea banilor pe card in maximum 30 de minute, in cele mai multe cazuri, chiar la momentul autorizarii, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, precizeaza oficialii companiei.

Aplicatia VOLT poate fi descarcata gratuit prin Google Play sau App Store.

Sursa foto: Zapp2Photo / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri