Piraeus Bank, profit net de aproximativ 340 mil. euro

Piraues Bank a raportat un profit net consolidat de 342,1 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 151% fata de aceiasi perioada a anului trecut si cu 30% mai mare fata de profitul net al grupului realizat in anul 2005, potrivit raportului financiar publicat de banca elena.

Activele grupului Piraues au crescut in perioada ianuarie-septembrie 2006 cu 32%, de la 21,76 miliarde euro la 28,71 miliarde euro. Veniturile nete ale bancii au crescut cu 43% in primele noua luni ale anului, de la 622,2 milioane euro la 889,6 milioane euro, a mai anuntat institutia de credit.

In raportul publicat miercuri de banca elena nu se face nicio referire directa la rezultatele obtinute de Piraeus Bank Romania, informeaza NewsIn. Grupul roman al bancii este format din Piraeus Bank Romania, detinuta integral de banca elena, Piraeus Leasing Romania, detinuta in proportie de 99,39% de banca elena si European Securities, detinuta in proportie de 78,25% de Piraeus Bank.

Piraeus Bank a mai pus bazeze unei companii ce ofera servicii de broker de asigurare-reasigurare, Piraeus Insurance Reinsurance Broker Romania SRL. Banca elena a mai adus aminte in raport ca a majorat capitalul social al subsidiarei din Romania cu 25 milioane euro in 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »



Setari Cookie-uri