Banca Transilvania a finalizat procesul de dezvoltare a aplicatiei mobile BT Pay, aceasta fiind acum in faza-pilot, urmand ca lansarea sa aiba loc la finalul lunii ianuarie 2018, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Aplicatia permite plati contactless, bazat pe tehnologie inteligenta de plata Visa Token Service si MasterCard Digital Enablement Service. BT Pay presupune adaugarea in aplicatie – in format digital – cardurilor de debit si de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicatia va putea fi descarcata pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS, din Google Play Store sau App Store.

Aplicatia are urmatoarele functii:

  • Plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comerciantilor, functionalitate valabila doar pentru smartphone-urile cu sistem deoperare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC pentru terte aplicatii.
  • Transfer de bani intre cardurile proprii si catre alte persoane care au card la BT.
  • Consultarea detaliilor despre: tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si, in cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plata si soldul punctelor de loialitate STAR.
  • Accesarea campaniilor partenerilor Bancii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi emise de BT, precum si oferte ale bancii.

Pe langa aplicatie, BT Pay cuprinde accesoriile de plata lansate pana acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul si bratara contactless.

Sursa foto: By s4svisuals / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri