Luna decembrie a acestui an a fost probabil una dintre cele mai volatile pentru piata criptomonedelor, cu un Bitcoin a carui evolutie a facut ca posesorii de astfel de monede digitale sa treaca de la extaz la agonie in decurs de cateva zile. In acest moment, moneda pare sa isi revina din caderea abrupta pe care a inregistrat-o pe 22 decembrie.

Dupa ce, la jumatatea lunii decembrie, platforma OnChainFX, care urmareste pretul criptomonedelor, anunta ca primele 20 de monede digitale au atins valori record, a venit ziua de 22 de decembrie, in care graficele s-au inrosit.

Asadar, in dimineata de 22 decembrie, pretul unui Bitcoin se situa in jurul valorii de 12,800 de dolari, cu aproximativ 7.000 de dolari mai putin decat maximul pe care il inregistrase pe 17 decembrie. Scaderi importante au fost observate la mai multe monede din piata, respectiv 27,37% la Ethereum, 36,31% la Bitcoin Cash sau 28,97% la Litecoin.

In acest moment, piata criptomonedelor da o senzatie de stabilitate, cel putin in cazul primelor 5 monede digitale, fluctuatiile fiind mai scazute. Asadar, preturile primelor 5 monede, la momentul redactarii acestei stiri, sunt urmatoarele:

Citeste si:
I-a speriat ANAF pe cei care plateau in bitcoin la magazinele din...
I-a speriat ANAF pe cei care...

sursa foto: coinmarketcap.com

Sursa foto: By Lukasz Stefansk / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus| Amânarea ratelor. Cîțu: Efortul statului va fi unul enorm
Setari Cookie-uri