Bitcoin, ethereum, litecoin sau dash sunt criptomonedele preferate de romanii care isi vand diverse bunuri pe platformele de socializare. Puteti cumpara prin plata cu monede digitale de la case si masini pana la servicii de web design sau asigurari casco si RCA.

Indiferent ca vorbim de oameni care apreciaza monedele digitale datorita tehnologiei blockchain sau de cei care au vazut in cresterea fulminanta a acestora de pe parcusul anului 2017 o oportunitate de a face specula, Bitcoin si altcoinurile au devenit un trend care capata din ce in ce mai multa popularitate in tara noastra.

Printre comunitatile in care se discuta despre cele mai bune platforme de tranzactionare sau despre potentialul noilor monede aparute pe piata cripto, am gasit si un grup al oamenilor care accepta plata in aceste “valute digitale”.

Asadar, in cazul in care vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva, iar plata doresti sa fie facuta in monede digitale, “Accept Bitcoin” este unul dintre grupurile in care se desfasoara acest tip de comert. Pe langa Bitcoin, majoritatea ofertantilor accepta si litecoin, dash sau ethereum, criptomonede aflate in top zece ca si valoare a pietei.

Una dintre cele mai interesante oferte vine din partea unui broker de asigurari din Bucuresti, unde va puteti incheia o asigurare, fie ca vorbim de RCA, CASCO sau pentru locuinte, pe care sa o platiti in criptomonedele Bitcoin, Litecoin si Dash.

printscreen: Facebook.

Pe langa masini si telefoane, tot pe acest grup, o persoana care isi vinde casa situata in Hateg, este dispusa sa accepte plata in Bitcoin si Ethereum.

printscreen: Facebook.

Sursa foto: By Tatiana Chekryzhova/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri