Declaratia 600 ar putea suferi modificari, pentru a fi eliminate dificultatile din prezent, potrivit unor informatii citate de Digi24.

Declaratia 600 a fost subiectul unor discutii in PSD, intre ministrul Finantelor, Ionut Misa, si Liviu Dragnea. Asadar, aceasta declaratie ar putea fi eliminata, transmite postul de televiziune.

Declaratia 600 trebuie semnata de catre persoanele care, in anul fiscal precedent, au obtinut venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, din asocieri cu persoane juridice, din investitii sau din alte surse.

Declaratia 600 trebuie depusa pana la 31 ianuarie 2018 de catre cei care, in 2017, au obtinut venituri din activitati independente echivalente cu cel putin 12 salarii minime pe an. Fiscul a anuntat anterior ca, din 15 ianuarie, formularul poate fi depus, pe langa ghiseu, si in format electronic. Depunerea formularului pin intermediul SPV ar scuti de o deplasare la ghiseu sau de trimiterea prin posta, cu confirmare de primire.

Citeste si:
PNL anuleaza pensiile speciale, cu doua exceptii
Turcan: PNL a luat decizia de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Inflatia a explodat: Cartofii mai scumpi cu peste 20%