Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, a preluat, de la inceputul acestui an, managementul regiunii centrale, ce cuprinde 7 dintre cele 17 tari ce formeaza regiunea Central & South Eastern Europe (CSEE). Alaturi de Romania, in regiunea centrala, sunt incluse: Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia.

CEO Marsh Romania incepand din anul 2002, Cristian Fugaciu (foto) si-a extins, in anul 2014, aria de responsabilitate in pozitia de coordonator al southern region, gestionand activitatea birourilor Marsh din Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia si Slovenia. In acelasi timp, Cristian Fugaciu este si membru al executive Board la nivelul central & south eastern Europe.

Cristian Fugaciu va pastra in continuare pozitia de CEO Marsh Romania, operatiunile locale Marsh fiind dintre cele mai importante si mai dinamice dintre cele 17 tari ale regiunii CSEE. Alaturi de operatiunile din Romania, de la Bucuresti vor fi coordonate birourile Marsh din: Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Croatia si Slovenia.

"Sunt convins ca o abordare unitara a operatiunilor Marsh din cele sapte tari din regiune va fi un avantaj pentru Romania. Faptul ca activitatea Marsh din Regiunea Centrala este coordonata de la Bucuresti, alaturi de prezenta in Executive Board la nivelul Regiunii CSEE, reprezinta un plus de valoare adaugata pentru clientii nostri prin intarirea colaborarii atat pe plan global dar si cu tarile din regiune", spune Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, head of central region, CSEE.

Marsh este unul dintre lideri globali in brokerajul de asigurari si in dezvoltarea de solutii inovative de management al riscului. Cei peste 30.000 de angajati din Marsh acorda consultanta companiilor de toate dimensiunile din peste 130 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri