Portofoliul de spatii de birouri al companiei de dezvoltare imobiliara Iulius a ajuns, la finele anului trecut, la o suprafata de 121.000 mp inchiriabili, dupa inaugurarea celui de-al doilea imobil de birouri din ansamblul Openville Timisoara, proiect pe care il realizeaza impreuna cu Atterbury Europe, in proximitatea Iulius Mall.

Iulius detine, in prezent, 10 cladiri clasa A operationale, realizate sub brandul United Business Center (UBC), in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. In ultimele 12 luni, compania a livrat pe piata din Timisoara 31.000 mp de spatii de birouri, in doua cladiri: UBC 2 (18.000 mp, in ianuarie 2017) si UBC 1 (13.000 mp, in decembrie 2017). Tot aici, compania are in dezvoltare alti 19.000 mp, in cel de-al treilea imobil de spatii de birouri din ansamblul mixt Openville (foto), care va fi finalizat in ultimul trimestru al acestui an.

De asemenea, in perioada urmatoare vor incepe lucrarile de constructie la o noua cladire, cea de-a patra, cu o suprafata de 50.000 mp. Aceasta va fi cea mai inalta cladire de spatii de birouri din Romania, cu 155 metri inaltime si 27 de etaje. In prezent, Iilius detine sase cladiri UBC in complexul urbanistic Palas Iasi (72.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si alte doua in ansamblul mixt Openville Timisoara (31.000 mp).

Cele 10 imobile de spatii de birouri gazduiesc sediile a peste 65 de companii si reprezinta spatii de munca pentru aproximativ 11.200 de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri