Actionarii societatii hoteliere Grand Hotel Ceahlau din Piatra-Neamt au aprobat contractarea unui credit de investitii in valoare de 150.000 euro de la OTP Bank si garantarea acestuia cu cladirea sediului OTP Bank din Piatra-Neamt, aflata in proprietatea societatii, a anuntat Monitorul Oficial consultat de NewsIn.

"Se aproba garantarea creditului de investitii in valoare de 150.000 euro, contractat de la OTP Bank, sucursala Piatra Neamt, cu ipoteca constructie sediul OTP Bank Piatra Neamt, proprietatea societatii Grand Hotel Ceahlau SA", se arata in Monitorul Oficial.

Actionarii Grand Hotel Ceahlau au mai decis contractarea unui credit de tip Flexicredit de la Raiffeisen Bank in valoare de 200.000 lei si garantarea acestuia prin ipoteca asupra unui teren din Piatra Neamt si a constructiei aferente acestuia, aflate in proprietatea societatii, precum si prin gaj asupra conturilor Grand Hotel Ceahlau, deschise la Raiffeisen Bank. "Distribuirea de dividende catre actionari de catre Grand Hotel Ceahlau SA se va face numai cu acordul prealabil scris al Raiffeisen Bank", se mai spune in Monitorul Oficial.

Societatea Grand Hotel Ceahlau SA administreaza hotelul Grand Hotel Ceahlau din Piatra Neamt, care dispune de 11 nivele si 244 de locuri, in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP.

Societatea Grand Hotel Ceahlau SA a inregistrat, in 2005, un profit net de 8.417 lei si o cifra de afaceri de 3,19 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR urmează tendința globală și reduce dobânda cheie
Setari Cookie-uri