ING Bank a operat o schimbare majora la nivelul conducerii: divizia care se ocupa de produsele si serviciile oferite celor 1,1 milioane de clienti (activi) persoane fizice urmand sa aiba un nou sef. Noul Head of Retail este Javier Montes Pita (foto), in prezent Executive VP Retail Customers in ING Spania.

Javier Pita il va inlocui pe Daniel Manibardo Llano, care a fost numit Head of Retail la ING DiBa din Germania, una dintre principalele piete ale grupului ING.

Divizia de retail ING Romania a fost extrem de activa in ultimii ani, cu mai multe lansari de produse inovatoare, care au migrat ulterior spre canalele online. Astfel, In 2015, ING a lansat in Romania creditul de nevoi personale instant, ceea ce a dus la triplarea vanzarilor pe acest produs.

Din 2017, creditul a devenit disponibil online prin introducerea semnaturii electronice.

"Viziunea lui Daniel Llano a influentat modul de abordare a experientei clientilor nostri. Toate produsele si platformele ING sunt gandite din perspectiva digitalizarii si a disponibilatii instant. A fost o reala bucurie sa il avem pe Daniel in Romania si sa-l sustinem in crearea unei echipe de specialisti cu expertiza diferita si cu abordare inovativa a serviciilor bancare si a experientei pe care clientul ar trebui sa o aiba. Iar businessul diviziei de retail aproape s-a triplat in aceasta perioada", sumarizeaza Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania, activitatea diviziei ING dedicata persoanelor fizice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri