Javier Pita il va inlocui pe Daniel Manibardo Llano, care a fost numit Head of Retail la ING DiBa din Germania, una dintre principalele piete ale grupului ING.

Divizia de retail ING Romania a fost extrem de activa in ultimii ani, cu mai multe lansari de produse inovatoare, care au migrat ulterior spre canalele online. Astfel, In 2015, ING a lansat in Romania creditul de nevoi personale instant, ceea ce a dus la triplarea vanzarilor pe acest produs.

Din 2017, creditul a devenit disponibil online prin introducerea semnaturii electronice.

"Viziunea lui Daniel Llano a influentat modul de abordare a experientei clientilor nostri. Toate produsele si platformele ING sunt gandite din perspectiva digitalizarii si a disponibilatii instant. A fost o reala bucurie sa il avem pe Daniel in Romania si sa-l sustinem in crearea unei echipe de specialisti cu expertiza diferita si cu abordare inovativa a serviciilor bancare si a experientei pe care clientul ar trebui sa o aiba. Iar businessul diviziei de retail aproape s-a triplat in aceasta perioada", sumarizeaza Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania, activitatea diviziei ING dedicata persoanelor fizice.

Tranzactii cu probleme la ING...
Citeste si: Tranzactii cu probleme la ING Bank: clientii se plang de dublarea lor