In ultima saptamana, in ringul BRM si al punctelor de lucru din teritoriu, pe Piata licitatiilor, s-au desfasurat 48 de licitatii care au totalizat peste 18 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare la BRM Bucuresti, de peste 650.000 dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de SNTFM CFR Marfa, care a cumparat servicii medicale de medicina muncii, combustibili si uleiuri.

Cea mai mare valoare a licitatiilor a fost inregistrata in teritoriu, la filiala din Craiova. Valoarea licitatiilor organizate la aceasta filiala a fost de peste 14,5 milioane dolari. Pe locul al doilea in topul filialelor teritoriale s-a situat Prahova cu peste 610.000 dolari si Iasi, cu o valoare de peste 150.000 dolari inregistrati pe piata licitatiilor si o tranzactie incheiata pe piata la disponibil de aproximativ 40.000 dolari.Pe Piata la disponibil a BRM au fost tranzactionate 5 ordine la sediul central din Bucuresti in valoare de aproximativ 350.000 dolari pentru produse energetice: combustibil termostar, carbune, combustibil de incalzire, combustibil lichid pentru incalzire si ulei de aviatie.

Cea mai mare tranzactie a fost incheiata de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) care a achizitionat 13.000 de tone de carbune, minimum 1,6 gigacalorie pe tona, la pretul de 29,5 RON/Gkal.O alta tranzactie importanta a fost incheiata de Administratia Canalelor Navigabile care a achizitionat o cantitate de 90.000 litri de combustibil de incalzire, la pretul de 1,5 lei/litru. Pe Piata la disponibil a BRM se tranzactioneaza marfuri fungibile: produse petroliere si produse energetice - carburanti, combustibili de incalzire, cereale, precum si alte produse agro-alimentare - animale in viu, carcase de animale abatorizate; alte marfuri fungibile - uleiuri, compusi chimici de uz industrial, metale.