Citibank Romania S.A parte din Citigroup, a lansat o noua modalitate de plata a amenzilor de circulatie, exclusiv cu numerar, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana la automatul Easy Payments.
Incepand cu luna martie locuitorii sectorului 1 au la dispozitie trei automate de plata cu numerar Citibank Easy Payments situate astfel: in Piata Victoriei la sediul Citibank Romania S.A., la agentia Citifinancial din Sos. Colentina nr.24 si in Piata Lahovari nr. 36-40 (sediul Avon Cosmetics). Solutia oferita de Citibank Romania S.A. impreuna cu Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 1 este disponibila si locuitorilor din celelalte sectoare ale municipiului Bucuresti, cu conditia ca amenda sa fie achitata in termen de 48 de ore lucratoare de la data incheierii procesului verbal.

Cristela Moldoveanu, Director General Directia Global Transaction Services, Citibank Romania S.A. a declarat ca "prin parteneriatul cu Directia de impozite si taxe locale Sector 1, oferim cetatenilor bucuresteni din toate sectoarele un canal alternativ de plata cu numerar a amenzilor de circulatie.

Citibank Easy Payments este o solutie unica pe piata romaneasca, un centru de plati cu numerar, disponibil non stop oricarui cetatean, neconditionat de detinerea unui cont personal sau card, la Citibank Romania S.A. sau orice alta banca. Easy Payments permite astfel achitarea unei palete diversificate de facturi, taxe sau comisioane cum ar fi telefonul fix si mobil, energia electrica, taxa de studii, rata la polita de asigurare sau amenda de circulatie. Prin intermediul centrului de plati Citibank Easy Payments se mai pot achita non stop facturile emise de Mobifon, Zapp, Romtelecom, Electrica (Bucuresti, Ploiesti, Ilfov), Apa Nova si Avon Cosmetics, politele de asigurare AIG Life, taxele universitare SNSPA si ratele la imprumuturile CitiFinancial.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri