BT Pay, aplicatia de plati mobile lansata la finalul lunii ianuarie a acestui an, prin care clientii BT pot realiza transferuri de bani si plati la comercianti cu telefonul mobil, a fost descarcata de peste 50.000 de ori pana in acest moment, anunta reprezentantii Bancii Transilvania intr-un comunicat de presa.

Peste 100.000 de plati cu telefonul la comercianti si circa 10.000 de transferuri de bani au fost realizate prin intermediul aplicatiei BT Pay de la lansarea acesteia.

La evenimentul Future Banking, din 10 si 11 mai, poti afla mai multe informatii despre portofelul electronic al celor de la Banca Transilvania, dar si despre alte proiecte similare din piata. Inscrierea este GRATUITA.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in aplicatie a cardurilor BT, MasterCard sau Visa, in format digital. Prin BT Pay, utlizatorii pot realiza plati in tara si in strainatate, in urma apropierii smartphone-ului de POS-urile contactless. De asemenea, pot fi realizate transferuri de bani intre cardurile proprii sau catre alte persoane care au card BT.

Plata la POS este valabila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC pentru terte aplicatii, utilizatorii putand opta pentru un sticker din colectia de accesorii de plata a celor de la Banca Transilvania in cazul in care vor dori sa realizeze plati contactless cu telefonul la terminalele de plata.

Banca Transilvania implementeaza si inteligenta artificiala in serviciile sale de banking

Banca Transilvania a confirmat printr-un comunicat de presa anuntul facut de un oficial Visa la deschiderea centrului de inovatie din Tel Aviv, la care wall-street.ro a fost prezent, conform caruia banca a inceput o colaborare cu Personetics, companie care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor bancare cognitive.

Aplicatia de banking cognitiv oferita de cei de la Personetics va fi integrata noilor versiuni BT24 Internet Banking si Mobile Banking, care vor fi lansate in acest an.

Sursa foto: s4svisuals / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri