UniCredit Romania a lansat pachetul de servicii si produse bancare „Familia Ta”, destinat romanilor care lucreaza cu forme legale in Italia.

Pachetul „Familia Ta” contine un set de produse si servicii care faciliteaza legatura dintre romanii din Italia si familiile lor ramase in tara. In Romania, clientii care opteaza pentru acest pachet beneficiaza de o deschidere gratuita de cont curent in euro si in lei (optional), card de debit principal si secundar fara comision de emitere si de administrare in primul an si acces gratuit la Internet Banking pentru plati, transferuri si schimburi valutare.

In plus, pachetul „Familia Ta” asigura si alte beneficii bancare, precum schimb valutar fara comisioane, 50% reducere din comisionul standard de acordare pentru creditul ipotecar, retrageri fara comision din depozit la scadenta si doua zile dupa scadenta.

„Familia Ta” poate fi achizitionat la oricare dintre sucursalele bancii UniCredit Romania sau prin sucursalele Agenzia Tu din Italia. Indiferent daca acest pachet este achizitionat in Romania sau in Italia, costul anual este de 20 euro. Un pachet similar numit „Conto Tu” se poate achizitiona din Italia prin intermediul UniCredit Banca, de la sucursalele Agenzia Tu deschise in Milano si in Bolognia.

Credite pentru case si consum in Romania pe salarii castigate in strainatate