Raiffeisen Bank a inaugurat un centru de credite imobiliare si ipotecare - Raiffeisen Bank ôCasa Taö la Constanta.

Centrul de credite imobliare si ipotecare din Constanta ofera clientilor posibilitatea sa isi stabileasca intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program. Acest proiect a inceput in martie 2006 la Bucuresti cu inugurarea primului centru dedicat creditelor imobiliare/ipotecare deschis in Romania.

ôRaiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu cei mai buni specialisti ai nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demersö, a spus directorul executiv, responsabil de aria credite persoane fizice, al Raiffeisen Bank Romania, Madalina Teodorescu.

Creditul imobiliar/ipotecar ôCasa Taö oferit de Raiffeisen Bank are o valoare de cel putin 5.000 euro (sau echivalentul in lei sau franci elvetieni) si de cel mult 200.000 euro (sau echivalentul in lei sau franci elvetieni). Perioada de contractare e cuprinsa intre trei si 25 de ani. Dobanda este variabila si porneste de la 4,9% pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9% pe an pentru creditele in euro si 8,4% pe an pentru creditele in lei.

Raiffeisen Bank ofera servicii si produse pentru populatie, intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si companii mari. Banca are peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de 250 unitati si peste 4.500 de angajati.Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri