Raiffeisen Bank a inaugurat un centru de credite imobiliare si ipotecare - Raiffeisen Bank “Casa Ta” la Constanta.

Centrul de credite imobliare si ipotecare din Constanta ofera clientilor posibilitatea sa isi stabileasca intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program. Acest proiect a inceput in martie 2006 la Bucuresti cu inugurarea primului centru dedicat creditelor imobiliare/ipotecare deschis in Romania.

“Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu cei mai buni specialisti ai nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers”, a spus directorul executiv, responsabil de aria credite persoane fizice, al Raiffeisen Bank Romania, Madalina Teodorescu.

Creditul imobiliar/ipotecar “Casa Ta” oferit de Raiffeisen Bank are o valoare de cel putin 5.000 euro (sau echivalentul in lei sau franci elvetieni) si de cel mult 200.000 euro (sau echivalentul in lei sau franci elvetieni). Perioada de contractare e cuprinsa intre trei si 25 de ani. Dobanda este variabila si porneste de la 4,9% pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9% pe an pentru creditele in euro si 8,4% pe an pentru creditele in lei.

Raiffeisen Bank ofera servicii si produse pentru populatie, intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si companii mari. Banca are peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de 250 unitati si peste 4.500 de angajati.