ING Bank Romania a inaugurat, miercuri, o agentie ING Office in Tulcea, care include o zona SelfBank, in care clientii isi vor putea gestiona conturile bancare intre orele 7 si 23, informeaza un comunicat al bancii.

"Fiecare ING Office include doua zone de lucru una administrata de managerii ING Office, care ofera asistenta publicului, si zona SelfBank", se arata in comunicat.

Reteaua SelfBank are ca avantaje costurile mai scazute si economia de timp pentru clienti, sustin reprezentantii bancii.

"Cu SelfBank, traditionalele ghisee devin inutile, fiecare persoana avand acum la dispozitie doua terminale, pentru a-si efectua operatiunile bancare", a declarat directorul noii agentii ING Office Tulcea Isaccei, Cristina Matei.

"Din luna iulie 2004, de la lansarea acestor servicii, s-au deschis peste 250.000 de conturi noi la nivel national, fiind o dovada clara a aprecierii de care se bucura conceptul de SelfBank", a adaugat vicepresedintele ING Bank Romania, Albert Roggemans, citat in comunicat.

Reteaua de ING Office-uri a ajuns la 107 de unitati in 27 de orase si se va extinde in cursul acestui an si in alte orase importante din Romania, potrivit reprezentaqntilor bancii.