PPF Investments nu vrea sa vanda actiunile bancii Romexterra pe care le-a cumparat catre banca ungara MKB, actionarul majoritar al bancii romanesti, si, mai mult, doreste sa se implice in managementul bancii prin numirea unor membri in conducere, a declarat presedintele companiei, Michal uk.

"Vrem sa clarificam faptul ca nici noi si nici cei in numele carora am achizitionat actiunile Romexterra, nu dorim sa vindem catre MKB. Am declarat in nenumarate randuri ca dorim sa ne implicam activ in managementul bancii si de aceea solicitam un numar de doua sau trei locuri in managementul bancii Romexterra. Inca nu am primit nici un raspuns de la reprezentantii Romexterra sau ai MKB", a precizat uk potrivit NewsIn.

Oferta PPF Investments pentru actiunile Romexterra este valabila pana vineri, 17 noiembrie 2006. Fondul de investitii a lansat oferta pentru actiunile Romexterra pe 21 septembrie si plateste 8 lei/actiune actionarilor Romexterra.

PPF Investments este un fond de investitii specializat in plasamente in Europa Centrala si de Est si Extremul Orient. Prin vehiculele sale de investitii, PPF Investments a investit deja mai mult de 600 milioane dolari in companii din domeniul financiar, din domeniul telecomunicatiilor, al energiei si din sectorul media.

Compania are un capital de 1,8 miliarde dolari si isi desfasoara activitatea prin intermediul birourilor sale din Marea Britanie, Cehia, China, Rusia si Ucraina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri