Nicola Calabro, noul sef al Sanpaolo IMI Romania

Conducerea grupului financiar italian Sanpaolo IMI a aprobat schimbarea directorului general al subsidiarei romanesti, care va fi condusa de la inceputul anului viitor de Nicola Calabro, fost membru in Consiliul de Administratie al Sanpaolo IMI Bank Romania.

"Urmare a incheierii mandatului domnului director general Marco Capellini, acestuia atribuindu-i-se noi sarcini la nivelul sediului central din Torino al grupului Sanpaolo IMI, Consiliul de Administratie al Sanpaolo IMI Spa Italia a aprobat o schimbare in conducerea Bancii Sanpaolo IMI Bank Romania, prin numirea domnului Nicola Calabro' ", se arata intr-un comunicat remis NewsIn.

Schimbarea directorului general se va finaliza in cursul lunilor decembrie 2006 si ianuarie 2007, depinzand de obtinerea autorizatiilor necesare de la Banca Nationala a Romaniei. "Noii conduceri ii va fi incredintata misiunea de a urma linia ascendenta inregistrata in timpul mandatului domnului Marco Capellini", se mai arata in comunicat.

San Paolo IMI Bank Romania avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 257,26 milioane euro, cu 28,6%mai mult decat la sfarsitul anului trecut, si a anuntat un profit net de 4,97 milioane euro dupa primele noua luni ale anului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri