Conducerea grupului financiar italian Sanpaolo IMI a aprobat schimbarea directorului general al subsidiarei romanesti, care va fi condusa de la inceputul anului viitor de Nicola Calabro, fost membru in Consiliul de Administratie al Sanpaolo IMI Bank Romania.

"Urmare a incheierii mandatului domnului director general Marco Capellini, acestuia atribuindu-i-se noi sarcini la nivelul sediului central din Torino al grupului Sanpaolo IMI, Consiliul de Administratie al Sanpaolo IMI Spa Italia a aprobat o schimbare in conducerea Bancii Sanpaolo IMI Bank Romania, prin numirea domnului Nicola Calabro' ", se arata intr-un comunicat remis NewsIn.

Schimbarea directorului general se va finaliza in cursul lunilor decembrie 2006 si ianuarie 2007, depinzand de obtinerea autorizatiilor necesare de la Banca Nationala a Romaniei. "Noii conduceri ii va fi incredintata misiunea de a urma linia ascendenta inregistrata in timpul mandatului domnului Marco Capellini", se mai arata in comunicat.

San Paolo IMI Bank Romania avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 257,26 milioane euro, cu 28,6%mai mult decat la sfarsitul anului trecut, si a anuntat un profit net de 4,97 milioane euro dupa primele noua luni ale anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri