Tranzactiile la Bursa Romana de Marfuri s-au redus la jumatate

In perioada 13-17 noiembrie Bursa Romana de Marfuri (BRM) a organizat 36 de licitatii cu o valoare totala de 9,5 milioane dolari, de aproape doua ori mai mica decat in saptamana anterioara, cand licitatiile au insumat 18,5 milioane dolari, a anuntat un comunicat al BRM.

Pe Piata licitatiilor, au fost inregistrate 34 de operatiuni, cu o valoare totala de 9,4 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare din ringul BRM, de peste 4,7 milioane euro, a fost inregistrata in licitatia pentru atribuirea contractului de inchiriere pe o perioada de cinci ani a celor 17 spatii destinate activitatii de "rent a car" din incinta Aeroportului International Henri Coanda, potrivit NewsIn.

In teritoriu au fost organizate 25 de licitatii in valoare totala de aproximativ trei milioane dolari. Pe primul loc, din punct de vedere al valorii licitatiilor, se situeaza filiala din Cluj Napoca cu 1,1 milioane dolari, urmata de Timisoara cu licitatii de aproximativ 800.000 dolari. Pe Piata la disponibil a BRM au fost tranzactionate doua ordine in valoare de aproximativ 85.000 dolari pentru: combustibil de incalzire si respectiv lichid antigel concentrat 100%.

Cea mai mare tranzactie a fost incheiata de FDFEE Electrica Muntenia Nord care a achizitionat 127,63 tone de combustibil lichid, la pretul de 1760,00 RON/tona, fara accize si TVA. Cele 2900 tone de lichid antigel concentrat au fost tranzactionate la pretul de 5.000 RON/tona, se mentioneaza in comunicatul Bursei Romane de Marfuri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Banca Transilvania aduce Prime Dash și Namirial în BT Store
Setari Cookie-uri