Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un card de debit BCR VISA Business Electron pentru intreprinderile mici si mijlocii, destinat platilor in lei.
Noul card BCR VISA Business Electron va putea fi utilizat pentru plati atat in tara, cat si in strainatate in reteaua de bancomate care afiseaza sigla VISA, in limita soldului disponibil. Suma maxima zilnica de retragere de numerar in tara este de 5.000 lei noi, mai mare decat in cazul altor tipuri de carduri de debit tip business. Perioada de valabilitate a cardului pentru IMM-uri este de doi ani. Dupa aceasta perioada, BCR poate emite un nou card daca sunt indeplinite criteriile de eligibilitate pentru IMM-uri.

"Printre avantajele noului card BCR VISA Business Electron se numara costurile de emitere si utilizare mai reduse in comparatie cu celelalte carduri business existente", au declarat reprezentantii BCR. Pentru BCR VISA Business Electron nu se solicita o suma minima de deschidere a contului de card. De asemenea, posesorii cardului pot beneficia de o serie de facilitati in primul an de la lansare, inclusiv emitere gratuita, si in primul an de utilizare, cand sunt scutiti de la plata comisionului de mentenanta. Nu este obligatorie mentinerea unui sold minim in contul de card.

BCR VISA Business Electron va putea fi utilizat pentru plata marfurilor si a serviciilor la comerciantii care accepta plata cu carduri si pentru ridicarea de numerar de la ATM-uri si de la ghiseele bancilor care accepta cardurile VISA, informeaza un comunicat al bancii. Cu acest card, clientii IMM pot accesa serviciul Mobile Banking BCR si pot dace tranzactii pe Internet in conditii de securitate prin i nrolarea in reteaua BCR e-commerce 3D Secure sau prin asocierea unui card virtual, BCR VISA Virtuon.

BCR, membra a grupului Erste Bank, este cea mai importanta banca din Romania, cu active de 39,2 miliarde lei (11,09 miliarde euro) dupa primele noua luni ale anului. Banca are, in prezent, o retea de 457 sucursale si agentii in intreaga tara. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de internet banking si comert electronic (e-commerce), emite 21 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata o retea nationala de peste 1.200 de bancomate si aproape 9.200 de puncte de vanzare la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri