"Maturitatea mare, dobanda extrem de atractiva, mai ales in contextul absentei unei curbe a randamentelor la o perioada mai mare de trei ani si emitentul foarte bine cotat - Aa2, potrivit Moody's - reprezinta o reconfirmare a standardelor Citigroup si dovedeste angajamentul fata de piata din Romania", a declarat presedintele bancii, Shahmir Khaliq.

Tranzactia a fost inchisa pe sapte noiembrie, majoritatea investitorilor fiind companii de asigurari, se arata in comunicatul bancii. "Dupa numeroase discutii cu investitorii locali, emisiunea a fost structurata in conformitate cu nevoile acestora, avand scopul de a-i ajuta sa isi administreze activele si pasivele nebalansate" se mai spune in comunicat.

Citibank Romania detine in prezent opt centre regionale corporate, 17 agentii CitiFinancial si 22 centre de vanzare directa, dedicate clientilor persoane fizice. Citigroup este una din cele mai importante companii internationale de servicii financiare si detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume.